DELTA FOOD

Ett familjeföretag med kärlek för det goda i livet

Från bagerier i Casablanca, livsmedelsbutiker i Paris till att idag finnas i hela Sverige och i Finland. Vår passion för bra livsmedel har en romantisk bakgrund.

Våra produkter

Genom generationer har familjen kultiverat en fingertoppskänsla när det kommer till att ta fram omtyckta matvaror. Nyckeln är passion, omtanke och tålamod. I vårt sortiment hittar du framför allt konfektyr & kaffebröd.

Nyheter

Det är så här en titel skulle se ut

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et

Läs mer

Våra stolta kunder

Delta Food är certifierade enligt IP Livsmedel, vilket innebär att vi har ett certifierat kvalitetsledningssystem, med inriktningen mycket hög livsmedelssäkerhet. Certifikatet ställer höga krav på kontroll genom produktflödets alla processer, från produktion till matdags. Att leverera säker mat har alltid varit av högsta prioriterat för oss, kunder och konsumenter kan känna sig trygga i att vi levererar säkra produkter av hög kvalitet.

Nå oss via formuläret eller via våra kontaktuppgifter

Hej kära konsument!

Vi vill gärna att du hör av dig. Gärna med glada tillrop, men kanske framförallt om du är missnöjd med oss på något sätt. Det vill vi såklart försöka ändra på.

Hittar du inte våra produkter i din butik?
Butiker vill möta dina behov som konsument, det är en målbild vi har gemensamt. Hör av dig till oss, så kan vi tillsammans se till att Deltas produkter finns i en butik nära dig!

Vi återkommer så snabbt som möjligt!

Är du redan kund? Nedan kan du navigera till kundportalen.

Är du företagare?

För att du som kund ska få en så smidig upplevelse som möjligt har vi målet att kunna möta en så stor del av dina inköpsbehov som möjligt. Med 1300 produkter hoppas vi kunna erbjuda dig detta.

Delta Food

Ett familjeföretag med kärlek för det goda i livet

Kontaktuppgifter

Sociala medier

© Copyright Webeffekt 2022

Kom i kontakt med oss angående denna specifika soundtrack eller bara har allmänna frågor kring vad vi kan erbjuda!