HITTA ARBETSPLATSEN SOM ÄR GJORD FÖR DIG​

Destiny Recruitment arbetar med personalförsörjning, vilket innebär rekrytering, bemanning, uthyrning och utbildning av personal till både privata och offentliga arbetsgivare. Samt därmed förenlig verksamhet. Destiny Recruitments målsättning är att bidra till ett minskat utanförskap och en större inkludering på arbetsmarknaden.

Om oss

Destiny Recruitment arbetar med personalförsörjning, vilket innebär rekrytering, bemanning, uthyrning och utbildning av personal till både privata och offentliga arbetsgivare. Samt därmed förenlig verksamhet. Destiny Recruitments målsättning är att bidra till ett minskat utanförskap och en större inkludering på arbetsmarknaden.

Våra tjänster

Arbetssökande

Från punkt A till Ö

Vi är med dig genom hela processen.

1

Skapa CV

Ett CV ska beskriva dina erfarenheter, kunskaper och personliga egenskaper. Det är viktigt att anpassa ditt CV efter jobbet du söker. Syftet med ditt CV är att du ska få komma på intervju och berätta mer om dig själv. (Destiny Recruitment hjälper dig att skapa ett professionellt CV som kan locka arbetsgivarna)

2

Hitta jobb

Dina intressen kan vara en bra utgångspunkt för att ringa in vem du är och vilka yrken som kan passa dig. Det är dina styrkor som är din allra största tillgång och det är förstås en fördel att arbeta med något där du har nytta av det du är bra på. (Destiny Recruitment hjälper dig att hitta rätt jobb som passar just dig.

3

Förhandla

En förhandling handlar om att skapa en förtroendebaserad relation. Det skapar en jordmån byggd på förtroende. (Destiny Recruitment strävar alltid efter ett win win-läge i alla förhandlingar).

4

Anställning

Det är oerhört viktigt att hitta ett jobb som passar dina intressen, lämplighet, personlighet, egenskaper och värderingar. Det är också viktigt att du trivs med arbetsuppgifterna. (Destiny Recruitment hjälper dig att hitta arbetsgivare som söker personer till jobbet du vill ha).

Kontakta oss

Skicka oss ett

meddelande

E-post

kontakt@destinyrecruitment.se

Telefon (privata)

Mohammad Mohammed: 0723110635
Mohanad Abugharbia: 0723895912
Yousif Mohammed: 0723301444

Team

Mohammad Mohammed
Mohanad Abugharbia
Yousif Mohammed

Send Message

“Destiny is no matter of chance. It is a matter of choice. It is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved”

Få uppdatering, nya jobbannonser och nyheter från oss.

© 2023 All Rights Reserved.

Hej arbetssökande!
Vi vill hitta arbetsplatsen som är gjord för dig.

Passion är en drivkraft för karriären, för att verkligen lyckas måste man vara passionerad. Vi hjälper dig att hitta kreativa sätt att fylla karriären med en passion som sedan länge varit en hobby. Med hjälp av planering, handling och stöd kan du ge din karriär en ny riktning så att den omfattar det som verkligen intresserar och engagerar dig. Destiny recruitment hjälper dig att hitta den nya riktningen. Börja din riktiga karriär hos oss.

Hej arbetsgivare!
Vi vill gärna höra av dig.

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Företaget bygger på goda värderingar som är genuint intresserad av kompetensen hos varje person. Vi vill bli fler och strävar efter att vara bäst, tillsammans är det möjligt. Vi gör alltid vårt bästa att träffa så många trevliga människor som möjligt för att kunna matcha våra kunders behov med framtida kollegor. Ibland är drömmarna som går i uppfyllelse de drömmar du aldrig ens visste att du hade. Det är därför viktigt att ta vara på alla möjligheter som finns.

Kom i kontakt med oss angående denna specifika soundtrack eller bara har allmänna frågor kring vad vi kan erbjuda!